Legepladser, cykler og cykelservice fra BabySam Institutionssalg / BOS

Arkitekt tegning af legeplads

At planlægge en helt ny legeplads er både et spændende og til tider et lidt uoverskueligt projekt.
BabySam Institutionssalg / Bos kan her være en hjælpende faktor, der sammen med jer kan skabe en god, stærk, stabil og funktionel løsning på jeres nye legeplads.
Ideerne kommer fra et kreativt team, med stor indsigt og erfaring i arbejdet med, hvad der virker til de forskellige målgrupper.
En stor indsigt i materialer og funktionalitet, som kobles sammen med vores kreative arkitekt ligger det grundstenene til en succesfuld legeplads i øjenhøjde med jeres brugere.

Vigtige faktorer for et vellykket projekt for jer og jeres brugere.

Hvem det er, der skal anvende løsningen, og hvordan den skal bruges er helt afgørende for udtrykket og funktionen af jeres nye legeplads.

Et grundigt forarbejde og besigtigelse af miljøet hvor legepladsen skal placeres, giver de bedst mulige anvendelsesmuligheder og er ofte det som gør, at løsningen anvendes efter hensigten og skaber både samling og aktivitet på legepladsen.

For at få den optimale løsning, er det vigtigt at brugerne mødes i øjenhøjde og tankegang, på den måde tænkes der både den indlæringsmæssige, den fysiske del og den af børnenes utilsigtede leg ind i projektet.

I hele designprocessen er det vigtigt, at erfaring og æstetik mødes. Helhedsindtrykket giver forståelse af funktionaliteten og materialevalget i et fremadrettet perspektiv. For os er et stærkt, enkelt og selvudtrykt design det som skaber den identitet, som giver præcis jeres projekt succes.