Legepladser, cykler og cykelservice fra BabySam Institutionssalg / BOS

Hvem er BOS?

Bos servicerer i dag mere end 4.500 institutioner, skoler, boligselskaber og campingpladser i hele landet.
Bos kan levere en totalløsning indenfor den gode udeleg.
Vi kan levere alt indenfor legepladser, gummibelægning, institutionskøretøjer og el-ladcykler.
Dertil har vi et cykelservice koncept hvor vi reparerer alle institutionens køretøjer, såsom løbecykler, to- og trehjulede, gokarts, ladcykler m.m.
Når du vælger Bos – Så kan børnene lege trygt – hver dag!

Bos er et landsdækkende firma med mere end 20 års erfaring indenfor legepladser, institutionskøretøjer og cykelservice. Hos Bos har vi børnenes sikkerhed som højeste prioritet, og vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed. Dette kommer til udtryk i den måde vi arbejder på samt i de materialer, som vi anbefaler vores kunder.

Hos Bos designer og udvikler vi hele tiden nye køretøjer til institutioner. I vores udvikling og designproces lægger vi først og fremmest vægt på sikkerhed og kvalitet. Vi taler om køretøjer, der tåler mange års daglig slid ude i daginstitutionerne. Men vi lægger også stor vægt på, at køretøjerne inspirerer børnene og giver dem lyst til at få mere bevægelse ind i deres hverdag.

Indenfor legepladser er Bos specialister i naturleg med legepladser i Robinia træ.

Bos ønsker at være din seriøse og troværdige samarbejdspartner, som kan levere en bred vifte af kvalitetsprodukter, der gør både din og børnenes dagligdag lidt lettere, mere sikker, mere udviklende og ikke mindst meget sjovere.

Bos er flere år i træk blevet kåret som eliteleverandør til det offentlige. Det er med stolthed vi modtager  dette certifikat, som betyder, at vi er blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor.

Tilmeld nyhedsbrev