Legepladser, cykler og cykelservice fra BabySam Institutionssalg / BOS

Winther Børnebus

Bos A/S forhandler el børnebusser af højeste kvalitet. Hos Bos er børnene i højsæde og vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Herunder er vist topmodeller indenfor børnebusser når man snakker kvalitet, sikkerhed og komfort.

 

Som børnebus har vi valg at have Winther Turtle Kiddy Bus i vores sortiment. Den giver dagplejer og pædagoger optimale muligheder for at kommer på udflugter med børnene. Men en børnebus bliver personalet sparer for unødigt slid, og børnene nyder at køre tur i bussen. Den er især god til de lidt mindre børn, der har svært ved at holde til at gå på hele turen.

 

Serviceaftale eller udvidet garantiordning

Serviceaftale på elcykler
Bos kan tilbyde en serviceaftale på alle elcykler og børnebusser. På den måde får I vedligeholdt Jeres køretøjer og forlænger levetiden væsentligt. Fordelen er også at I holder jeres køretøj kørende og at den ikke står ubrugt inde i skuret.

Udvidet garantiordning
Når I køber en ny elcykel hos Bos har I mulighed for at tilkøbe en udvidet garantiordning, som dækker alle reparationer i køretøjets første 3 leveår. Denne garantiordning dækker også sliddele.