Legepladser, cykler og cykelservice fra BabySam Institutionssalg / BOS

Elcykler

Bos A/S forhandler el ladcykler og el børnebusser af højeste kvalitet. Hos Bos er børnene i højsæde og vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Herunder er vist topmodeller indenfor ladcykler og børnebusser når man snakker kvalitet, sikkerhed og komfort. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om produkterne.
Der kan også planlægges en fremvisning efter aftale.

Elcykler

 

Vi har 2  typer af eldrevne køretøjer, en ladcykel og en børnebus.
Begge typer passer til børn fra 1 år og opefter.

Vi har valgt at have to forskellige brands af El-ladcykler i vores sortiment – vores egen Lille og Store Bjørn samt Winthers Kangaroo Lite. Det er begge fantastiske  El-ladcykler, hvor sikkerhed, kvalitet og funktionaliteten er helt i top. Derudover har de et lækkert design og en super komfort, som er til stor glæde for både børnene og føreren. Både Bjørnen og Kangaroo Lite er et “must have” til enhver dagplejer og institution.

Som børnebus har vi valg at have Winther Turtle Kiddy Bus i vores sortiment. Den giver dagplejer og pædagoger optimale muligheder for at kommer på udflugter med børnene. Men en børnebus bliver personalet sparer for unødigt slid, og børnene nyder at køre tur i bussen. Den er især god til de lidt mindre børn, der har svært ved at holde til at gå på hele turen.

 

Serviceaftale eller udvidet garantiordning

Serviceaftale på elcykler
Bos kan tilbyde en serviceaftale på alle elcykler og børnebusser. På den måde får I vedligeholdt Jeres køretøjer og forlænger levetiden væsentligt. Fordelen er også at I holder jeres køretøj kørende og at den ikke står ubrugt inde i skuret.

Udvidet garantiordning
Når I køber en ny elcykel hos Bos har I mulighed for at tilkøbe en udvidet garantiordning, som dækker alle reparationer i køretøjets første 3 leveår. Denne garantiordning dækker også sliddele.