Legepladser, cykler og cykelservice fra BabySam Institutionssalg / BOS

El Ladcykler

Bos A/S forhandler El Ladcykler af højeste kvalitet. Hos Bos er børnene i højsæde og vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerheden. Herunder er vist topmodeller indenfor El-ladcykler når man snakker kvalitet, sikkerhed og komfort.

ElcyklerEl Ladcykler

 

Vi har valgt at have to forskellige brands af El-ladcykler i vores sortiment – vores egen Lille og Store Bjørn samt Winthers Kangaroo Lite. Det er begge fantastiske  El-ladcykler, hvor sikkerhed, kvalitet og funktionaliteten er helt i top. Derudover har de et lækkert design og en super komfort, som er til stor glæde for både børnene og føreren. Både Bjørnen og Kangaroo Lite er et “must have” til enhver dagplejer og institution.

 

Serviceaftale eller udvidet garantiordning

Serviceaftale på elcykler
Bos kan tilbyde en serviceaftale på alle elcykler. På den måde får I vedligeholdt Jeres cykler og forlænger levetiden væsentligt. Fordelen er også at I holder jeres cykle kørende og at den ikke står ubrugt inde i skuret.

Udvidet garantiordning
Når I køber en ny elcykel hos Bos har I mulighed for at tilkøbe en udvidet garantiordning, som dækker alle reparationer i cyklens første 3 leveår. Denne garantiordning dækker også sliddele.